Thursday, 10 May 2012

Vöröslencse saláta virslivel, hagymával és tejföllel

Kb. 15dkg lencsét enyhés sós vizben készre főztem. (Nem kell áztatni, hamar megfő). Megvártam mig kihűl, és  összekutyultam egy kis fej apróra vágott hagymával, 3 virslivel és a végén tejfölt csorgattam rá.
 Tudom, hogy a virsli nem éppen a jó kaják közé tartozik, de néha szeretem. Aki nagyon ellenzi, az tehet bele csirke-vagy pulyakmell sonkát, szerintem úgy is finom.

Egészséges, finom és tápláló:)

2 comments:

  1. virsliből is van jó minőségű pulykavirsli, ha meg mégsem pulyka, akkor sertésből is van jó, csak meg kell találni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Próbálok mindenből jót venni, szerencsére a Lidl egész jó és az áraikkal sincsenek elszállva, legalábbis itt kint.

      Delete