Friday, 8 June 2012

Június 8. Péntek

Elaludtam. Még jó, hogy itt lakok, ahol dolgozok, igy nem maradtam le semmi lényegesről. Kicsit gyorsabban kellett elkészülnöm.
Tegnap nézegettem a fotómat, és rá kellett jönnöm, hogy izmot kell épitsek, de sürgősen. Mert ok, hogy vékony vagyok, de nem izmos. A karom olyan, mint egy gyereknek, a hasam horpadt, a fenekem puha, talán a combom meg a vádlim az, ami tartja magát. Egyébként érdekes, hogy régebben gyűlöltem a vádlim, hogy vastag, most meg már az az egyik kedven testrészem:) Szóval erősités következik hölgyeim és uraim:) De a héten még csak módjával.

Reggeli: zabkása tejjel és fahéjjal

Tizórai: egy banán

Ebéd: lecsós csirkemell tk. durumtésztával és savanyú uborkával

Uzsonna: egy jó nagy müzlis tálnyi barn flakes (olyasmi,mint a cornflakes,csak ez korpából van,fincsi)

Uzsonna2: 3 virsli, 4 szelet sajt---azért kellett kettes számú uzsi, mert edzeni még nem volt időm, mert vártam a vendégeket, viszont éhes lettem.

Ember tervez, Isten végez. Edzés helyett csaptelep és WC ülőke szerelés, még jó, hogy ennyire univerzális vagyok.
Én is úgy jártam, mint Veroca, a barátnőm megállapitotta telefonon keresztül, hogy túl vékony vagyok, nem előnyös, vagyis képen látta. Uncsim is rám szólt, hogy ne fogyjak, majd főnököm "dícsért" meg, hogy úgy nézek ki, mint egy etióp. Ráadásul barátnőm szerint testképzavaros vagyok, mert mikor mondta, hogy vékony vagyok, mondtam neki, hogy van azért még mit fogni, és mondta, hogy szerinte már nincs, ne legyek hülye. És félt, hogy anorexiás leszek. Hmmm, ennyi kajával még nem láttam anorexiást:)

Edzés elnapolva, mert itt van, hogy már negyed 9, de még mindig várok 3 vendégre. És tuti, hogy amint elkezdek tornázni, megjelennek, Murphy törvénye szerint.

Vacsora: még nem tudom, talán krémtúró, talán tojás, talán valami, nem tudom.


A mai vendégfelhozatal. Ír, brit, lengyel, francia, amerikai egy magyar recepcióssal és egy pakisztáni tulajjal. Igazi multi-kulti:)

No comments:

Post a Comment