Thursday, 14 June 2012

Testképzavar

Tegnap az egyik fotóm láttán döbbentem rá, hogy már vékony vagyok. Eddig nem láttam magam annak, sőt!!! Meg voltam győződve róla, hogy rajtam még mindig van felesleg, és a barátok figyelmeztetését is figyelmen kívül hagytam, mikor mondták, hogy már többet ne fogyjak, vékony vagyok.
Ilyenkor jön jól szerintem az összehasonlító kép, hogy igen is lássuk, milyenek voltunk és milyenek lettünk.

Tehát ez voltam én 2011. májusában (bocs a rossz képért, de ki és le kellett vágnom részeket:)):
És ilyen vagyok most:
A mosoly maradt, de eltűnt 13kg!!!!!

60 kilóról indultam és most vagyok 47kg. Amit jól tudok, de eddig nem fogtam fel, nem éreztem. Még mindig hájasnak láttam a combom, meg úgy egészében én úgy gondoltam, hogy még nem vagyok vékony, még fogyni kell, és még-még-még....
Tegnap mikor haverom csinálta a képet és megmutatta, akkor kérdeztem tőle, hogy én ennyire vékony vagyok? Nehogy félre értsetek, tetszem magamnak, jól érzem magam a bőrömben, nagyon is, de most már legalább tudom, hogy itt meg kell állni!!!! 
Mostantól mehet picit több szénhidrát, a reggeli zabkásámba vagy müzlimbe egy kávéskanálnyi gyümölcs cukor, több tejtermék (sajt) és magok.
Tegnap beszélgettünk barátaimmal ( Angelocska,Veroca,Ági) és azon vagyunk, hogy egy olyan étrendet kialakítsunk, ami egészséges, hosszú távon tartható, de már nem fogyunk tőle, hanem tudjuk tartani a súlyunkat. Viszont van már annyi tapasztalatunk, tanultunk a netről és egymástól annyit, hogy tanácsokat tudjunk adni egymásnak. Tudjuk mi a jó kaja, mi nem, mit szabad és mit nem és ugye a SPORT!!!! Az ami marad! Mert az kell, hogy a mosmár "jó" testemet, testünket karban tartsuk, izmosodjunk és nem utolsó sorban a lelkünknek, az agyunknak is jót tesz.:)
Szóval mától nem fogyózok már:)

4 comments:

 1. :)))
  Nagyon nagy a változás!!! Nagyon látványos!!!

  ReplyDelete
 2. Ha pedig valami folytán elszalad a ló, akkor tudjuk, hogy mit kell ahhoz tenni, hogy a visszafordítsuk a dolgokat.

  Mindenki előtt, aki ilyen tizen, huszon kilókat képes fogyni óriási kalapot emelek! Sokszor elgondolkodom, hogy képes lennék-e rá adott esetben.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Én meg az olyanok előtt emelem kalapom, akik tudnak magukra annyira vigyázni, hogy ne hizzanak el:)

   Delete