Sunday, 3 July 2016

Mit (t)eszek és mit se

Mindent,amit eddig,csak lassabban:)
Kajálás kicsit fura,mert nem igazán kívánom a nehéz kajákat,csirke sali,gyümölcs,levesek. Nem vontam meg semmit magamtól,ha jégkrémet kívánok,akkor azt is eszek. Nem estem át a ló túloldalára és kezdtem kettö helyett enni. Nem is bírnék szerintem,föleg most már,hogy a gyomrom fent van a mellkasomban;)
Próbálok aktív maradni,sétálok melóba és vissza,ez napi 2x15 perc,és mikor dolgozok is mozgok,elég sokat vagyunk talpon. Vettem egy kismama terhes DVD-t,ami elég jó. 30 perc átmozgatás,nem ugrálós,de vidám. Voltam aquafit-en egy párszor,de azzal csak annyi gond van,hogy meló után van és addigra már elég fáradt vagyok. Az úszást akarom majd kipróbálni. Nem vagyok egy Egerszegi,de nem is az a lényeg.
Ami örök és maradt az a jóga,ha más nem,akkor csak napi 15 perc,de az eddig még mindig jól esett.
Ha viszont öszinte akarok lenni,akkor azt kell mondjam,hogy sokszor viszont nem tornázok semmit. Ha van egy húzós napom melóba plusz itthon még fözés,házimunka,akkor éppenséggel leszarom a tornázást. Egy kisembert növesztek a pocimban,elég fárasztó az:)
Lényeg a lényeg,próbálok fitt maradni,nem belustulni,egészségesen kajálni,ja és alkoholmentes Becks sör for president!:)

No comments:

Post a Comment