Tuesday, 24 January 2017

Mindennapjaink

Elég rendszertelenek,mivel Dave müszakba dolgozik,meg ugye 3 másik gyerek,de igyekszem,igyekszem,mert Vik már lassan 4 hónapos és kell(ene) neki a rutin.
Vik: okos,erös kisfiú,minden nap produkál valami újat,a ami a fütyförékelés. Túl a 16 hetes oltásokon,borzasztó,mint mindig,képtelen vagyok nyugodt maradni ilyen helyzetekben:)
Én: mennem kell fizioterápiára,mert a medence csontom még mindig szétnyílva és rohadtul fáj. Jövö héten vizsga,amin valószínü elhasalok,legalábbis az anatómia részéböl. Ma Dave elvitte a kisfiút sétálni egy órára,hogy tanuljak,hááát,nagy volt a kísértés,hogy inkább aludjak:)
Család: kovácsolódunk szépen össze,bár nehéz két tinédzserrel és egy örökmozgó 8 évessel. Július elejére tervezzük Vik keresztelöjét,bár fogalmunk sincs még kik lesznek a keresztszülök:D
Vasárnap egyedül mentem a boltba,ami csak 5 percre van. Érdekes volt gyerek nélkül,babakocsi nélkül,csak egy pénztárcával:)
Szeretnék hosszú hajat,de azonnal,mínusz 10 kilót,ezt is azonnal,6 óra alvást minden napra és tavaszt,ezt megint csak azonnal. Szerintem nem kérek túl sokat :)

No comments:

Post a Comment