Wednesday, 9 May 2018

Anya depis

Soha nem gondoltam azt,hogy esetleg szülés utáni depresszióm lenne. Hangulat ingadozásaimat inkább a kialvatlanságra fogtam mindig. De az elmúlt két napban elég ramatyul éreztem magam,pedig Vik már elég jól alszik és mostanában többször is sikerült 6 órát egyben aludnom. De mégis elég letargikus a hangulatom. A kisfiúval minden rendben,ő az aki felvidít,hozzá rohanok haza munkából,ő miatta nem adom meg magam és süllyedek az önsajnálatba.
Na dehogy ne legyek ilyen fos,beszéltem egy helyi jóga oktatóval - mert még mindig ez az a mozgásforma,ami a legközelebb áll hozzám - és bejelentkeztem hozzá privát órákra,mivel a rendes óráira csak hébe-hóba tudnék elmenni. A terv az,hogy elmegyek 2-3 magánórára,hogy megnézze a pózaimat,javìtson amin javítania kell és utána elmennék az óráira,mikor időm engedi és itthon is tudnék HELYESEN gyakorolni.
Úgy érzem nekem ennyi kell. Nehéz egyeztetni,mert nincs család aki be tudná vállalni Viktort,a bölcsi drága,Dave meg össze-vissza műszakokat dolgozik. De kell nekem is én idő,egy hobbi,egy dolog ami feltölt és szeretem. Így 19 hónap után meg màr igazán!
Ja,és ha valaki olvas még,akkor plíz írjon egy kommentet,hogy tudjam nem csak magamnak jártatom a számat:)

No comments:

Post a Comment